Torba za joga i fitnes prostirku Kašmir

Šifra proizvoda: A 924 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga i fitnes prostirku Kašmir.

  Torba za joga i fitnes prostirku Kašmir je napravljena od kristal pliša u toplim bojama jeseni. Dovoljno je velika za svaku prostirku pa i one deblje od gume. Torba ima patent zatvarač celom dužinom što olakšava pakovanje prostirke, kaiš čija dužina se može podešavati kao i praktičan unutrašnji džep za telefon i neke sitnice.

   

  Materijal: Kristal pliš, pamučna postava.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.