Torba za joga opremu impregnirana prepletena

Šifra proizvoda: A665

2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

   

  Torba za joga opremu impregnirana prepletena.

  Torba za joga opremu impregnirana prepletena napravljena je od vodootpornog materijala sa pamučnom postavom i otvorima za ventilaciju. Materijal ima zanimljiv optički uzorak koji izgleda kao prepletene crno bele trake.

   

  Materijal: Impregnirano platno, Pamučna postava.

  Dimenzije: Dužina 72 cm, prečnik 16 cm.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama i vašoj prostirci. A to je moguće jer ih radimo po meri i vašoj želji.

  Lakše do Zen-a uz Aleya unikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.