Torba za joga prostirke lotos poza štampana flex folija

Šifra proizvoda: A180

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirke lotos poza štampana flex folija. Ovo je univerzalna torba za sve dimenzije prostirki za jogu. Zahvaljujući svojim dimenzijama i rajsferšlusu celom dužinom torbe, vrlo je praktična. Prostirka se lako stavlja i vadi, u njoj ima mesta i za joga obuću i za tanji peškir. Tu je i džep za telefon i neke sitnice. Dužina kaiša se može prilagodjavati vašoj visini, tako da našu torbu mogu nositi i deca.

  Materijal: Kord pamuk, diolen postava.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 17 cm.

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Aleya proizvodni joga program: torbe za joga prostirke, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, počeli smo da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema ničega što bi nam se dopalo a da je i praktično i funkcionalno.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.

  Lakše do Zen-a uz Aleya unikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.