Torba za joga prostirku Impregnirana kamuflažna

Šifra proizvoda: A752

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku Impregnirana kamuflažna.

  Torba za joga prostirku Impregnirana kamuflažna je jedna zanimljiva torba jer spaja nespojivo. Miroljubive poklonike joge i kamuflažni uzorak koji se vezuje za lov i rat. Ali mi to možemo. Moglo bi se reći da je ovo jedna “muška” joga torba. Ali ko god je izabere, sigurno će dobiti lepu, praktičnu i izdržljivu joga torbu.

   

  Materijal: Impregnirana tkanina, postava od satena.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.