Torba za joga prostirku jin jang bela natur boja

Šifra proizvoda: A510

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku jin jang bela natur boja.

  Torba za joga prostirku jin jang bela natur boja je napravljena od kord pamuka u natur boji. Simbol jin jang je odštampan flexi folijom na materijalu, i može se prati i u mašini za veš.

  Ova torba je izdržljiva i praktična. Zahvaljujući patent zatvaraču celom dužinom, prostirka za vežbanje se lako stavlja i vadi.
  Kaiš je od  tkanog PVC materijala, sa mehanizmom za podešavanje dužine. Zato ovu torbu mogu nositi i deca.

  Tu je i unutrašnji džep za telefon i neke sitnice. Torba je dovoljno prostrana da možete u nju staviti i tanji peškir za vežbanje kao i patike-čarape za jogu ili pilates.

  Materijal: Kord pamuk, postava diolen, kaiš PVC.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 17 cm.

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  Aleya program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.