Torba za joga prostirku sa mapom sveta – Joga svet

Šifra proizvoda: A461

2.490,00 RSD

+ troškovi dostave

Torba za joga prostirku sa mapom sveta Joga svet je torba koja vas poziva da proputujete svet i da vežbate jogu. Kao i sve naše torbe, nije samo praktična već je i zanimljiva i privlači pažnju.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku sa mapom sveta – Joga svet.

  Torba za joga prostirku sa mapom sveta Joga svet je torba koja vas poziva da proputujete svet i da vežbate jogu. Kao i sve naše torbe, nije samo praktična već je i zanimljiva i privlači pažnju.

  Materijal: Poliester, pamučna postava, pamučni remen.

  Dimenzije: Dužina 70-75 cm, prečnik 15 cm.

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Mi u textil radionici Alnada smo počeli da izradjujemo joga program: torbe za joga prostirke, torbe za jogu, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, onda kada je joga ušla u naše živote.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Kućni tekstil

  Dezen

  Dekoracija

  Umetnine

  1 recenzija za Torba za joga prostirku sa mapom sveta – Joga svet

  1. Matt

   Great fit, good size for a man’s forearm, classic design, not heavy

  Dodaj recenziju

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *