Torba za joga prostirku tamnoplavi džins

Šifra proizvoda: 905

2.990 RSD

+ troškovi dostave

Torba za jogu crno bela mandala Natur, je još jedna unikatna torba, napravljena od mešavine pamuka i lana, sa odštampanom mandalom.

 

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku tamnoplavi džins.

  Torba za joga prostirku tamnoplavi džins je još jedna unikatna torba, napravljena od pamučnog teksas platna sa originalnim spoljašnjim džepom od farmerica. Idealan izbor za ljubitelje džinsa. I baš kao i džins, ova torba je za svakoga.

   

  Materijal: Pamučno teksas platno, poliester postava.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Aleya proizvodni joga program: torbe za joga prostirke, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, počeli smo da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema ničega što bi nam se dopalo a da je i praktično i funkcionalno.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

   

   

   

   

   

   

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Kućni tekstil

  Jednobojni

  Joga program

  Relaks jastučići za oči

  Dekoracija

  Umetnine