Torba za joga prostirku zlatni slonovi

Šifra proizvoda: A750

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku zlatni slonovi.

  Torba za joga prostirku zlatni slonovi je napravljena od originalne tajlandske tkane svile. Na njoj je tradicionalni motiv slonova i Bodhi drveća, zaštitnih znakova Tajlanda. Bodhi drvo se zove i drvo budjenja ili prosvetljenja jer je, po legendi, kraljeić Sidarta sedeo pod tim drvetom kada je doživeo budjenje i postao Buda. Zato se ovo drvo smatra svetim u budističkim zemljama i niko ga ne seče. Ali ga umetnici često koriste kao ukrasni motiv na slikama i tekstilu. A sada i vi imate priliku da imate jedan delić budinog drveta sa ovom joga torbom.

   

  Materijal: Tkana tajlandska svila, postava od satena.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, obim dna 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost.