Torba za jogu ljubičasti kašmir Indija

Šifra proizvoda: A018

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za jogu ljubičasti kašmir Indija.

  Torba za jogu ljubičasti kašmir Indija, je torba koja je prešla daleki put od Indije, gde smo nabavili materijal, do Srbije i stigla do vas. Ona služi da u njoj ponesete sve što vam treba za jedan joga čas. A to znači prostirku, peškir, bočicu sa vodom, telefon, ključeve i druge sitnice koje bi vam mogle zatrebati.

   

  Dimenzije: Dužina 75 cm, obim dna 15 cm.

  Materijal: Štampani poliester svilenog sjaja.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve.