Torba za jogu od eko kože Rok glam

Šifra proizvoda: A354

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Torba za jogu od eko kože Rok glam.

  Torba za jogu od eko kože Rok glam, je prva naša torba napravljena od eko kože. To je lak a jak i otporan materijal. Osim što izgleda kao prava koža on je i vodootporan. A da bi ovoj torbi dodali i malo mekoće i ženstvenosti, postava je napravljena od viskoze sa motivom zvezdanog neba i vila sanjalica.

   

  Materijal: Eko koža, postava od viskoze.

  Dimenzije: Dužina 73 cm, prečnik 17 cm.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu se radi u limitiranim serijama. Svaki model je autentičan. Zato što mi za njegovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama i vašoj prostirci. A to je moguće jer ih radimo po meri i vašoj želji.