Torba za jogu od impregniranog platna tri boje plavo

Šifra proizvoda: A477

2.990 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Torba za jogu od impregniranog platna tri boje plavo.

  Torba za jogu od impregniranog platna tri boje plavo je napravljena od najlon platna sa postavom. Prelepa kombinacija boja, pravi vatromet plavih nijansi, za ljubitelje mora i nebeskog plavetnila.

  Dimenzije: Dužina 68 cm, prečnik 16 cm.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.

  Lakše do Zen-a uz Aleya unikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Torba za jogu od impregniranog platna tri boje plavo“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *