Torba za jogu sport sa čakrom po izboru

Šifra proizvoda: A419

2.990 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za jogu sport sa čakrom po izboru.

  Torba za jogu sport sa čakrom po izboru je napravljena od kord pamuka sa pamučnom postavom. Kod ove torbe možete učestvovati u njenom dizajniranju. Naime, možete izabrati simbol čakre koju želite i mi ćemo je našiti na torbu.

   

  Dimenzije: Dužina  70 cm, prečnik dna 15 cm.

  Materijal: Kord pamuk, tanki pamuk sa printom čakre.

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela. Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije.

  Aleya proizvodni joga program: torbe za joga prostirke, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, počeli smo da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema ničega što bi nam se dopalo a da je i praktično i funkcionalno.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.