Torba za nošenje prostirke za jogu sa siluetom Vrikšasana

Šifra proizvoda: A821

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Torba za nošenje prostirke za jogu sa siluetom Vrikšasana.

  Torba za nošenje prostirke za jogu sa siluetom Vrikšasana je napravljena od čvrstog, kord pamuka. Na njoj je odštampana silueta stojeće joga poze Drvo ili Vrkšasana. Štampa je radjena tehnikom fleksi folije na textilu i može se prati mašinski.

  Osnovna funkcija joga torbe je da vam omogući lakše nošenje prostirke i opreme za vežbanje. ali i da zaštiti podlogu za vežbanje joge od prljanja i habanja. Zbog rajsferšlusa preko cele dužine torbe, prostirka se lako vadi i stavlja.

  Dimenzije torbe su takve da u njoj ima mesta i za peškir i joga opremu, kao što su neklizajuća obuća, remenovi, pa čak i joga blok.

  Dužina remena se može podešavati tako da odgovara baš vašoj visini. Tu je i unutrašnji džep za telefon i sitnice.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 17 cm. Ili po vašim merama.

  materijal: Deblji pamuk kord tkanja, diolen postava, PVC kaiš sa metalnim klizačima.

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Aleya joga proizvode: torbe za joga prostirke, torbe za jogu, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, smo počeli da izradjujemo onda kada je joga ušla u naše živote. I kada smo shvatili da na tržištu nema lepe i funkcionalne opreme za jogu.