Ukrasni jastuk crno bež sa kićankama

Šifra proizvoda: A410 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni jastuk crno bež sa kićankama.

  Ukrasni jastuk crno bež sa kićankama, sa svojim jednostavnim, sitnim uzorkom se odlično uklapa i u moderne i u boho enterijere.

   

  Materijal: Pamuk, pamučne kićanke

  Dimenzije: 40 cm x 40 cm.

  Unutrašnji jastuk. Pamuk,
  Punjenje: PES pahulja vlakno.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo,  su  dekorativni  jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  Dekorativni jastuci mogu učiniti da Vaš prostor dobije potpuno novi izgled u skladu sa ličnim ukusom. Dodajte lični pečat i prenesite svoj karakter na prostor u kom svakodnevno boravite. Dekorativni jastuci mogu da dodaju mekoću i udobnost, dok različiti dezeni, boje i materijali stvaraju posebnu atmosferu u Vašem domu. U našoj ponudi možete pronaći i izabrati unikatne dekorativne jastuke različitih boja, dezena, materijala i dimenzija. Izaberite jastučić po svom ukusu i uredite dom na svoj jedinstven način. Osvežite svoj prostor brzo i lako uz dekorativne jastučiće.

  Nove ukrasne navlake za jastučiće je lako promeniti, a mala promena može mnogo da doprinese osvežavanju prostorije u kojoj boravite. Kad god poželite promenu, naši proizvodi su tu da Vam pruže najbolje dekorativne predmete na jednom mestu. Oni su neizostavan detalj koji sadržajno upotpunjuje prostor a i pomaže Vam da slobodno vreme provedete ugodno i opuštajuće.

  Novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji  način da personalizujete i promenite svoj stambeni  prostor.  Zato smo mi tu.