Ukrasni klupko čvor jastuk bebi roze

Šifra proizvoda: A239 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Ukrasni klupko čvor jastuk bebi roze.

  Ukrasni klupko čvor jastuk bebi roze je ultra moderan jastuk. Pogodan je za dekorisanje modernih enterijera ali i dečijih soba, gde može biti i ukras i bezbedna igračka.

   

  Materijal: Pamučni žersej.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno.

  Dimenzije: Prečnik klupka 35 – 40 cm.

   

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom, koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U Aleyi pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Zbog vas smo savladali i tehniku pravljenja klupko jastuka.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.