Ukrasni metalni prstenovi sa morskim motivima

Šifra proizvoda: A048

190 RSD

6 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni metalni prstenovi sa morskim motivima.

  Ukrasni metalni prstenovi sa morskim motivima su pravi prstenovi za dekorisanje letnje zabave. Za ovaj morski stil dekoracije su vam dovoljni Aleya prstenovi, plave ili bele salvete. Možete dodati školjke koje ste doneli sa letovanja kao i južno voće za malo boje i mirisa leta na stolu.

   

  Materijal: Metalni prsten, metalni dekorativni elemenat.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik prstena 4 cm.

   

  Zahvaljujući ovakvim dimenzijama, ove prstenove možete koristiti sa platnenim ili debljim papirnim salvetama.

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima. Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. U ovom slučaju, nautički, morski stil dekoracije.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.