Ukrasni pamučni jastuk Plavi sa mornarskim čvorom

Šifra proizvoda: A238 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni pamučni jastuk Plavi sa mornarskim čvorom.

  Ukrasni pamučni jastuk Plavi sa mornarskim čvorom je moderan jastuk, lak za kombinovanje, sa zanimljivim dekorativnim mornarskim čvorom od kanapa. A kao i svi naši jastuci, zahvaljujući čvrstom punjenje, može se koristiti i kao jastuk za meditaciju i joga jastuk.

   

  Dimenzije: 45 cm x 45 cm.

  Jastučnica: Kord pamuk

  Punjenje: PES pahulja vlakno, lio vata i seckani sundjer.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo,  su  dekorativni  jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  Novi ukrasni  jastuci su najbrži i njjeftiniji  način da personalizujete i promenite svoj stambeni  prostor.  Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima  ali i delimo naše ideje sa Vama.

  A baš zahvaljujući tim idejama (vašim i našim podjednako), u ponudi imamo zaista veliki izbor originalnih i pomalo neuobičajenih jastuka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza  pa do savremenih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.

   

  Dimenzije: Po meri i želji kupca.