Ukrasni prsten za salvete sedef perle sa kristalom

Šifra proizvoda: A506 Akcija

150 RSD 190 RSD

12 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni prsten za salvete sedef perle sa kristalom.

  Ukrasni prsten za salvete sedef perle sa kristalom je sveden i elegantan. Idealan je za decentno dekorisane stolove za venčanja i krštenja. Zahvaljujući elastičnom najlonu na koji su perle nanizane, on se može lako navući na salvete različitih debljina, pa je i veoma praktičan.

   

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 4 cm

  Materijal: Staklene perle, elastični najlon.

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese svečanom izgledu celog stola.

  Aleya prstenovi za salvete, sami ili u kombinaciji sa odgovarajućom servietom, odličan su izbor za svečane prilike, ali i one svakodnevne, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno. Zahvaljujući svojim dimenzijama, ovi prstenovi odgovaraju i papirnim i platnenima salvetama.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.