Ukrasni prstenovi za salvete Morski motivi

Šifra proizvoda: A211

190 RSD

6 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni prstenovi za salvete Morski motivi.

   

  Ukrasni prstenovi za salvete Morski motivi su idealni za dekorisanje stola za druženje na terasi ili piknika u prirodi. Morski motivi školjki, ladjica, galebova… na podlozi od prirodnog kanapa daju jedan nautički, boho stil vašem stolu.

   

  Materijal. Plastični prsten, pamučni kanap, dekorativni elemenat.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 35 mm.

   

  U našoj radionici, počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. Ako proslavljate dečiji rodjendan ili krštenje, tu su cvetni i prstenovi sa veselim figuricama. Za venčanje, idealan izbor su svedeni, elegantni prstenovi od perli u bojama sedefa ili slonovače. Za nedeljni, letniji ručak, postavljeni sto možete ukrasiti našim prstenovima sa motivima voća i povrća. Tu su i nama omiljene crvene papričice. Za piknik na terasi ili u dvorištu, tu su prstenovi od svežih grančica ruzmarina i buketići od aromatičnog bilja. A za letnju, morku atmosferu pravi izbor su ekorativni prstenčići za salvete Morska zvezda.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u kontrastnoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A u tome vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.