Ukrasni prstenovi za salvete nautički stil plavi i crveni

Šifra proizvoda: A401 Akcija

150 RSD 190 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Ukrasni prstenovi za salvete nautički stil plavi i crveni.

  Ukrasni prstenovi za salvete nautički stil plavi i crveni je pravi dekorativni prsten za sve vas koji volite more i nautički stil dekorisanja.

  Za ovaj morski stil dekoracije su vam dovoljni naši prstenovi i bele salvete. Možete dodati školjke koje ste doneli sa letovanja kao i južno voće za malo boje na stolu. Budite sigurni da ovakav dekor neće biti neprimećen.

   

  Materijal: Pamučni kanap, dekorativni keramički elemenat.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 4 cm.

   

  Zahvaljujući ovakvim dimenzijama, ove prstenove možete koristiti sa platnenim ili papirnim salvetama.

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima. Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. U ovom slučaju, nautički, morski stil dekoracije.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.