Zafu jastuk za meditaciju ovalna plava mandala

Šifra proizvoda: 391

2.990 RSD

+ troškovi dostave

Novo u našoj ponudi su okrugli, zafu jastuci za meditaciju plava mandala sa čvrstim punjenjem koje dugo čuva oblik jastuka.

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Zafu jastuk za meditaciju ovalna plava mandala.

  Novo u našoj ponudi je zafu jastuk za meditaciju ovalna plava mandala. Zafu jastuci su okrugli ili ovalni jastuci za jogu, sa nešto čvršćim punjenjem.

  Služe pre svega za meditaciju i potporu u sedećim položajima.

   

  Dimenzije: Duži prečnik ovala 45 cm kraći prečnik 35 cm, visina 12-15 cm.

  Materijal: Štepani poliester, pamučni keper.

  Jastučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Zafu okrugli jastuci imaju i praktičnu ručku za lakše nošenje.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke zafu jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove Restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima. Joga jastuci i drugi joga rekviziti se puno koriste i u Ajengar i Jin stilu joge.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

   

   

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Kućni tekstil

  Tekstura

  Joga program

  Jastuci za jogu, Torbe za joga prostirke

  Dekoracija

  Umetnine