Zlatni metalni prstenčić za salvete sa perlama

Šifra proizvoda: A179 Akcija

190 RSD 240 RSD

Dostupno za avansnu kupovinu

Lista želja
Share

  Zlatni metalni prstenčić za salvete sa perlama.

  Zlatni metalni prstenčić za salvete sa perlama je klasik medju prstenovima za salvete. Spaja eleganciju i raskoš i prikladan je za svaku svečanu priliku. I za svadbe i za proslave krštenja i i rodjendana.

   

  Materijal: Metalni prsten, krupne perle, cirkoni.

  Dimenzije: Prečnik 3,5 cm.

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.

  Kada se slavi, kada se veseli, okupljamo se oko stola. A druženje je  još lepše uz lepo postavljen sto, prepun ukusne hrane. Za hranu su zaduženi domaćini ali za dekoraciju stola smo mi tu.

  Ukrasni prstenovi za salvete, sami ili u kombinaciji sa odgovarajućom salvetom, odličan su izbor za svečane prilike, ali i one svakodnevne, kada želite da vam sto izgleda drugačije i posebno. Zbog svojih dimenzija, ovi prstenovi su vrlo praktični jer odgovaraju i papirnim i platnenima salvetama.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite samo salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.