Polumesec joga jastuk za meditaciju Mapa

Šifra proizvoda: A386 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija
  Polumesec joga jastuk za meditaciju Mapa.

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Mapa sveta je specijalno oblikovani jastuk koji prvenstveno možete koristiti kao podršku pri sedećim meditacijama.

  U zavisnosti od vaših potreba, može biti težak i tvrd ako se puni pamučnim restlovima ili čvrst i pomalo elastičan ako se puni seckanim sundjerom i pahulja vlaknom. Vrsta punjenja ne menja cenu ovog joga jastuka.

   

  Jastučnica: Pamučno dekor platno

  Unutrašnji jastuk: Pamuk.

  Punjenje: PES vlakno, lio vata, seckani sundjer.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, visina 15-17 cm.

   

  Jastuk za meditaciju u obliku polumeseca je veoma koristan za sve koji vežbaju jogu, naročito za početnike, ali i iskusne vežbače. Međutim, da biste postigli dublju meditativnu koncentraciju, važno je da se osećate udobno tokom celog procesa. Upravo zato vam predstavljamo Joga jastuk za meditaciju u obliku polumeseca sa uzorkom mape sveta – savršen dodatak vašoj meditacionoj praksi.

  Koristi ovog jastuka za meditaciju:

  1. Držanje kičme: Poboljšajte svoje držanje tokom meditacije uz pomoć ovog jastuka. Položen ispod vaših sedalnih kostiju, podupiraće prirodnu krivinu vaše kičme, pomažući da ostanete uspravni i udobni tokom cele meditacije. Ovo je ključno za sprečavanje bola u leđima i dugoročno očuvanje zdravlja kičme.
  2. Relaksacija: Joga Jastuk je mekan i udoban, što vam omogućava da se opustite i predate meditaciji. Savršeno se oblikuje prema vašem telu, pružajući podršku tamo gde je potrebna. To će vam pomoći da se brže smirite i ulazite u dublje meditativne stanje.
  3. Istezanje: Osim što je koristan za meditaciju, ovaj jastuk se može koristiti i za istezanje tela. Postavite ga ispod zglobova ili leđa dok se istežete, pomažući vam da dostignete veću fleksibilnost i produžite mišiće.

  Uz jastuk za jogu u obliku polumeseca, vaša meditacija će postati još dublja i ispunjenija iskustvom. Osećaćete se bliže svetu oko sebe, a istovremeno ćete postići unutarnji mir i ravnotežu koje tražite. Neka svaka sesija meditacije bude putovanje oko sveta, kako biste otkrili unutarnju harmoniju i spokoj.