Torba za joga prostirku Hamsa hand

Šifra proizvoda: A798

2.990 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga prostirku Hamsa hand.

  Torba za joga prostirku Hamsa hand je napravljena za sve ljubitelje joge koji poštuju snagu drevnih simbola. Jedan od simbola koji se pojavljuje u skoro svim religijama je Hamsa ruka. Ona u budizmu i hinduizmu simbolizuje svih 5 čula, energetske tokove u telu i čakre kao energetska čvorišta. Takodje je i zaštita od djavoljeg oka i svakog vida negativne energije.

   

  Materijal: Pamučni keper, PVC remen, rajsferšlus, štampani simbol Hamsa hand.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela. Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje  joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.