Torba za jogu sa dva lica

Šifra proizvoda: 1010

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za jogu sa dva lica.

  Torba za jogu sa dva lica je praktična i lepa torba. Ima dve prostrane pregrade i unutrašnji džep. Može se nositi i sa naličja tako da imate dve raličite joga torbe po ceni jedne.

   

  Prečnik dna: 20 cm.

  Dužina do vrha remena 85 cm.

   

  Mi u textil radionici Aleya smo počeli da izradjujemo joga program: torbe za joga prostirke torbe za jogu, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, onda kada je joga ušla u naše živote.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi.

  Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.

  Lakše do Zen-a uz Aleya unikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.